Kommunikation är något som hela tiden utvecklas, nya tekniker gör att detta går snabbare än någonsin och samtidigt skapar möjligheter som inte tidigare funnits. Detta är en utgångspunkt jag har.

 

Jag har en bred utbildning med Medie- och kommunikationsvetenskap som huvudämne, men jag har även studerat pedagogik, statsvetenskap såväl som e-deltagande och webbinformatik. Detta hjälper mig att kunna skapa en helhetsbild över olika projekt och jag kan se vilka olika delar som behövs för att skapa en perfekt lösning. Jag har flera års erfarenhet av strategisk och operativ kommunikation och marknadsföring där jag arbetat i olika typer av organisationer. Att skapa enkla budskap av komplexa problem är någon jag gärna tar mig an.

 

För att PR, marknadsföring och kommunikation ska lyckas behövs en tydlig idé redan från början och en förståelse för dem du ska kommunicera med. Idag kan ditt budskap inte enbart vara ensidigt utan man måste använda sig av flera områden för att skapa det optimala budskapet. Det kan vara allt ifrån webb till film till text. För att lyckas med det krävs kreativitet.

 

Jag tror på kreativ kommunikation.

 

Kontakta mig

Säg hej → hej@jonlindholm.se